Ziarul de Sălaj și Divino Club organizează CONCURS cu premii în bani, distracție și multe alte surprize

Clubul din Zalău unde au ajuns cei mai tari artiști din România, de la Delia până la Antonia și Alex Velea, organizează împreună cu Ziarul de Sălaj un super concurs cu premii în bani, distracție și voie bună - Miss fata lunii - 

Clubul DIVINO pune la bătaie 500 de lei pentru cea mai tare fată din club. Tot ce trebuie să faci este să mergi sâmbăta seara în club, să te distrezi pe muzica celor mai tari DJ și să îți faci o poză la panoul special inscripționat cu Divino Club și Ziarul de Sălaj. Pozele se vor urca pe pagina oficială a clubului, iar timp de o lună, fotografia care strânge cele mai multe like-uri va fi declarată câștigătoare.

Poți să pozezi în ce ipostază vrei tu, de la un zâmbet larg până la ipostaze cât mai indecente, important este să te distrezi.

Regulamentul e simplu, ai strâns cele mai multe likeuri, ai primit 500 de lei și un articol în Ziarul de Sălaj în care scriem despre cât de bine te-ai distrat la Divino. În fiecare lună, se va oferi și un premiu SURPRIZĂ! 

Nu uita! Divino Club oferă sâmbăta intrare gratuită tuturor doamnelor și domnișoarelor.

PS: Divino este clubul din Zalău unde ai putut vedea în spectacol nume grele din România: Delia, Antonia, Alex Velea, Bordea, Radu Pietreanu și mulți, mulți alții. Și tot la DIVINO a fost... Faydee. 

Comentarii

baloo

30.08.2018 20:29

vine si Artur? :))

Adauga comentariu