Zeci de medalii obținute de sprotivii de la CS Dani San Zalău la Campionatele Naționale

La finalul săptămânii trecute, Sala Polivalentă ”Traian” din Râmnicu Vâlcea a fost gazda Campionatului Națonal de Karate-Do W.S.F. cadeți, juniori și seniori. Printre participanți s-a numărat și o delgație de 5 sportivi (doi la cadeți și trei la juniori) de la clubul Dani San Zalău, condus de sensei Dan Chiș. Evoluția sportivilor zălăuani a fost una foarte buna după perioada de pauză competițională, cucerind la final 22 de medalii, 7 de aur, 5 de argint și 10 de bronz. 

La categoria juniori, Andrei Chiș, 61 de kg, a devenit campion național la Kumite Open, Kumite shobyu nihon și Kumite W.K.F și medaliat cu broz la Kumite echip. 

Darius Goron, 61 de kg, a obținut titlul de campion național la Kumite shobu ippon și a devenit vicecampion la Kumite shobu nihon și Kumite W.K.F. De asemenea, tânărul karate a obținut și trei medalii de bronz. 

Juniorul Benta Samuel, 55 de kilograme s-a întors acasă cu trei titluri de campion național la Kumite shobu nihon, Kumite shobu sanbon și Kumite W.K.F. O medalie de argint kumite shobu ippon și una de bronz  kumite echipe, a mai obținut Samuel. 

La cadeți, Sebastian Ștefan, 52 de kg, a cucerit două medalii de bronz la Kumite shobu sanbon și Kumite echipe, în timp ce Gal Levente, 70 de kg, a obținut medalia de argint la Kata individual și Kumite shobu nihon și medalia de bronz la Kumite shobu sanbon, Kaizen shiai și kumite echipe. 

”Sunt foarte mulțumit de prestația elevilor mei și pentru faptul că ne-am asigurat participarea la Campionatul European și Mondial, noile reglementări stipulând faptul că doar locurile 1 și 2 pot alcătui lotul care va lupta la aceste intreceri. Aceste CN a fost și un test pentru noi, pentru a ne face o părere obiectivă despre poziția noastră, dar și a valorilor sportivilor după un an de pauză competițională. Rezultatele vorbesc de la sine și arată faptul că am reușit să mențin clubul la un nivel tehnic destul de bun. Sper că cei doi sportivi, Andrei Chiș și Darius Goron, care vor pleca săptămâna viitoare la Karate Youth League în Cipru, la Limassol, să ne reprezinte cu cinste”, a spus sensei Dan Chiș

 

Adauga comentariu