Zarredy, printre puținele magazine din Zalău cu marfă "made in România"

De ceva timp a apărut în Zalău, pe Bulevardul ”Mihai Viteazu” un nou magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte. Este vorba despre Zarredy, un magazin unde se comercializă peste 90 la suta doar produse "made in România. Magazinul este situat în zona Perla - Zahana, lângă Profi. 

La Zarredy găsim atât haine de femei cât și de bărbați - rochii de seară, rochii de evenimente festive, tricouri, cămăși, pantofi, sandale și multe altele - aproape toate produse în România, de firme românești. De asemenea pe raftul magazinului există și celebrele ii românești.

Și bărbații au o gamă largă de produse, de la blugi de ultimă modă, la sacouri croite modern. Nu mai spunem despre costume, care arătă impecabil și sunt croite atât clasic cât și modern, adică pe modelul slim. Aici mai găsim și tricouri, cămăși, care pot fi asortate atât la blugi cât și la costume.

”Acest magazin este diferit față de restul din oras. Noi comercializăm marfă în proporție de 90 la sută românească. Avem și alte produse din export, însă punem accent pe marfa românească”, a spus Georgiana Crișan, cea care se ocupă de magazin.

 

Prețurile sunt pentru toate buzunarele, însă trebuie spus că marfa românească este puțin mai scumpă. De exemplu o rochie pentru femei din export se vinde cu 300 de lei, iar o rochie produsă sută la sută în România se vinde cu 500 de lei. 

Cele mai importante mărci românești care sunt comercializate la magazinul Zarredy sunt Knox din Cluj-Napoca, Barocca din Timișoara și Perla Dona din București. 

Numele magazinului provine din jocul a câtorva cuvinte, Zar-Hazard adică noroc și Edy-regele Angliei, un nume cu o conotație istorică deosebită. Zarredy are și un motto - Poftiți de vă încercați norocul!!!

 

Adauga comentariu