Zălăuanul Sergiu Brisc, luptă într-o gală de MMA la Londra

Un zălăuan stabilit de 4 ani în Londra se luptă în această lună într-o gală de MMA. Este vorba despre Sergiu Brisc, în vârstă de 29 de ani, fost karateka de performanță la clubul lui Cristian Bolduț. 

În 22 iunie 2019, în Circus Tavern din Londra, zălăuanul Sergiu Birsc, de 29 de ani va debuta în MMA. Fostul elev al lui Cristian Bolduț, va lupta într-un meci de K1, la categoria 87 de kilograme. Zălăuanul îl va avea ca adversar pe sportivul englez, Jayke Winchester, un luptător cu câteva victorii la activ. 

Sergiu Brisc este legitimat la clubul Preda Fight Club, deținut de campionul în MMA, Adrian Preda, sportiv care săptămâna trecută a obținut centura UK la MMA, în fața unui englez, după o pauză de trei ani.

”Mă antrenez pentru acest meci de 4 luni. Având în vedere că este debutul meu într-o gală de MMA, vreau să câștig. Nu prea il cunosc pe adversar, însă știu un singur lucru, trebuie să-l înving. Sunt bine pregătit din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Sergiu Brisc, în pauza unui antrenament.

Zălăuanul Sergiu Brisc a practicat în trecut și Kyokushin, la clubul lui Cristian Bolduț, CS Vidalis unde a obținut numeroase medalii. De asemenea, luptătorul zălăuan a practic pentru o scurtă perioadă și Muay Tay. 

 

 

 

Adauga comentariu