Zălăuanul Adrian Găzdag are nevoie de ajutorul nostru în lupta cu boala

Zălăuanul Adrian Găzdag are nevoie urgentă de ajutorul nostru în lupta cu o boală nemiloasă, leucemia. În vârstă de 44 de ani Adrian are nevoie de sânge, fiind internat la un spital din Cluj-Napoca.

În urmă cu peste un an și ceva, Adrian a primit o veste tristă, medicii au descoperit ca suferă de leucemie. A început rapid tratamentul și se părea că totul mergea spre bine, însă în urmă cu ceva timp boala a revenit. 

Oameni cu suflet mare și prieteni ai lui Adrian s-au mobilizat si au anunțat că vor dona sânge în data de 30 iunie 2020. 

"UN CAMARAD DE-AL NOSTRU ARE PROBLEME DE SANATATE (LEUCEMIE). E VORBA DE ADRIAN GAZDAG AKA GÂZĂ. CEI CARE IL CUNOASTETI SI NU NUMAI, PUTETI FACE O DÂRA DE BINE SI SA DONATI NISTE SÂNGE PENTRU EL. EU VOI MERGE SA DONEZ MARTI 30.06.2020. DACA VRETI SA VA ALATURATI PUTETI SA-MI SCRIETI IN PRIVAT, IAR DACA NE STRANGEM UN GRUP MAI MARE VOI ANUNTA LA CENTRU DE TRANSFUZIE.GRUPA SANGUINA A LUI ADI E O NEGATIV. PENTRU CEI CARE NU AU MAI DONAT SI VOR SA O FACA, GASITI TOATE INFORMATIILE AICI:  HTTPS://WWW.CTS-SALAJ.RO/. NEAPARAT SA MENTIONATI IN TIMPUL, SAU DUPA DONARE NUMELE ADRIAN GAZDAG SI LOCATIE CLUJ CLINICA DE HEMATOLOGIE", este anunțul de pe un grup de Facebook. 

Adauga comentariu