Zălăuan de 32 de ani, prins drogat la volan, pe Meseș

Un tânăr de 32 de ani, din Zalău s-a ales cu dosar penal pentru infacțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența  substanțelor psihoactive, după ce a fost depistat, la volan, drogat.

La data de 9 iulie a.c., ora 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Zalău au depistat în trafic, pe Drumul Național 1F, în zona Meseș,  un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, care se afla sub influența sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul acooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au condus bărbatul, domiciliat în municipiul Zalău, la unitatea spitalicească unde i s-a efectuat un test rapid de urină, în vederea identificării substanțelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv la THC.

De asemenea, i s-au prelevat mostre biologice de urină în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței în organism a substanțelor psihoactive și tipul acestora.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru infacțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența  substanțelor psihoactive, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Birolui Rutier Zalău, în vederea administrării întregului probatoriu.

Adauga comentariu