Zălăuan de 25 de ani, prins drogat la volan pe o stradă din Zălău

Un tănăr de 25 de ani, din Zalău, a fost depistat de polițiștii rutieri, în timpc e se plimba cu mașina pe o stradă din Zalău, sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării, soferul consumase canabis. 

Mai mult, polițiștii au descoperit în mașina de origine vegetală, de culoare verde olive și un dispozitiv din plastic, folosit pentru mărunțire.

Potrivit IPJ Sălaj, noaptea trecută, la ora 01:20, polițiștii Biroului Rutier au depistat în flagrant delict un conducător auto care se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Fapta a fost descoperită pe strada Simion Bărnuțiu, din municipiul Zalău.

Șoferul, un tânăr de 25 de ani, din Zalău, le-a atras atenția polițiștilor deoarece avea pupilele dilatate, iar din autoturismul condus se simțea un miros puternic.

Polițiștii au efectuat controlul autoturismului și au descoperit materiale de origine vegetală, de culoare verde olive și un dispozitiv din plastic, folosit pentru mărunțire.

În urma testării, conducătorul auto a ieșit pozitiv la THC (canabis), motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii prezenței în organism de substanțe interzise.

În cauză,  s-a întocmit dosar penal și polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

 

foto - ziar de harghita

Adauga comentariu