Weekend cu zeci de evenimente pentru ISU Sălaj. Un accident mortal și o serie de incendii

Pimpierii militari din cadrul ISU Sălaj au avut un final de săptămână cu zeci de evenimente, iar acțiunile acestora au fost pe măsură. 

În acest context, în  perioada 08.01.2021,– 10.01.2021, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj, au gestionat 52 de evenimente. 

Astfel, pompierii sălăjeni au acționat la trei intervenții ce au constat în stingerea incendiilor (două incendii la coșurile de fum al unor locuințe din localitățile Bălan și Horatu Cehului, un incendiu la o casă din localitatea Chieșd în urma căruia a rezultat o persoană de sex masculin care a suferit diferite arsuri, și care a fost transportată cu elicopterul la sediul ISU pentru tranfer la UPU Smurd Zalău). 

De asemenea, pompierii au intervenit la 18 cazuri S.M.U.R.D. pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medical;

Tot în weekendul trecut, pompierii sălăjeni au acționat la un  accident rutier grav în localitatea Zimbor care s-a soldat cu decesul unei persoane de sex feminin

Într-o altă ordine se idei, echipajele ISU Sălaj au participata două deplasări fără intervenție (un incident care anunța scurgeri de gaze la un apartament dintr-un imobil de pe strada Independenței din Șimleu Silvaniei,dar care nu a fost confirmat, și  o alarmă falsă care anunța un incendiu la o casă în Pustă Vale). 

În ceea ce priveste pandemia de Coronavirus, pompierii sălăjeni au luat parte la 28 de  activități de control și informare preventivă a răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2.

"Zilnic, suntem în mijlocul dumneavoastră și vă încurajăm să respectați măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Pe această cale, facem, încă o dată, apel la cetățeni să respecte regulile și recomandările făcute de autorități, pentru ca, împreună, să reușim diminuarea efectelor acestei pandemii!', a transmis ISU Sălaj. 

Adauga comentariu