Viteze de FORMULA 1 prim localitățile din Sălaj. Top cinci vitezomani în luna septembrie

Principala cauză care generează accidente rutiere este viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, spune IPJ Sălaj. Pe șoselele din Sălaj se circulă fără a se respecta o regulă foarte importantă în trafic, aceea de a circula în limitele legale de viteză. Cea mai mare vieză înregistrată în Sălaj, luna mai a fost de 137 km/h și asta în localitate.

Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Cluj, a fost depistat de poliţiştii rutieri la data de 4 septembrie a.c., în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Sărmăşag, cu viteza de 132 Km/h.

La data de 12 septembrie a.c., un tânăr din Sălaj a fost identificat de poliţişti în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Vârşolţ, cu viteza de 137 Km/h.  

O zi mai târziu, un tânăr de 31 de ani, din Bucureşti, a fost depistat de polițiști încălcând aceeași regulă de circulație. Acesta circula pe Drumul Naţional 1F, prin localitatea Poarta Sălajului, cu viteza de 136 KM/h.

Cinci zile mai târziu (18 septembrie a.c.), pe Drumul Naţional 1H, în Şimleu Silvaniei, un bărbat de 56 de ani, din Sălaj, a fost identificat circulând cu viteza de 132 Km/h.

La data de 27 septembrie a.c.,  pe Drumul Judeţean108A, prin localitatea Jac, a fost  depistat un tânăr de 27 de ani, din judeţul Satu Mare, care conducea autoturismul cu  viteza de 134 Km/h.

Potrivit IPJ Sălaj, în toate cazurile, faţă de conducătorii auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1305 lei, pentru fiecare. Ca măsură complementară, permisele de conducere le-au fost suspendate pentru 90 de zile.

Adauga comentariu