Vine campania electorală. PNL s-a trezit din somnul care duce la 20% și s-a apucat de scandal prin Consiliul Județean Sălaj

Campania electorală pentru alegerile locale semne bune are. După ce vreme de 15 ani de când liderul PSD Tiberiu Marc conduce județul, PNL nu prea s-a agitat tare, mai ales în ultima vreme, liberalii parcă s-au trezit. Dar mai bine și în ceasul cel din urmă decât niciodată. Și-au dat și ei seama că sunt în picaj grosolan și USR câștigă teren. 

Astfel de ceva vreme nu doar presa critică administrația PSD, ci și liberalii. Noi arătăm de mai bine de un an cum Consiliul Județean Sălaj cheltuiește bani aiurea, însă pentru cei din opoziție nu a prea contat, somnul a fost mai dulce în ședințe. Acum că vine campania electorală și o serie de alegeri, s-au trezit și ei la atac. Și bine fac. 

PNL a luat azi cuvântul în ședința de Consiliu Județean Sălaj și a arătat că administrația PSD cheltuiește sume eronat de mari pentru unele lucruri ieftine, adică fix ce tot zicem noi aici în ziar. 

"PSD-iștii din Consiliul Județean își bat joc de banii sălăjenilor. Adrian Margin, liderul de grup al consilierilor PNL Sălaj, a atras (din nou!!!) atenția asupra iresponsabilității și a risipei bugetare cu care PSD tratează bugetul județului. Astfel, colegul nostru a arătat că executivul PSD și-a propus să facă achiziții supraevaluate – laptopuri cu 5000 de lei, servere cu peste 20.000 de lei, imprimante cu peste 3000 de lei și tichia de mărgăritar pe capul pesedeilor sălăeni – un autoturism hibrid cu 1,7 miliarde lei vechi. Adrian Margin le-a arătat oferte preluate de pe internet unde aceste produse valorează cu până la 50 la sută mai puțin. În privința autoturismului, liberalul a prezentat o ofertă cu 22.000 de euro, dar le-a sugerat și achizționarea unei mașini made in Romania, care nu ar costa mai mult de 10.000 de euro. Cu toate acestea, PSD-iștii consideră că aceste achiziții sunt necesare, ba chiar au reclamat faptul că mașinile președintelul și vicepreședintelui nu mai sunt corespunzătoare și că s-ar impune achiziționarea unui autoturism hibrid", spun liberalii. 

Adauga comentariu