VIDEOREPORTAJ special de 1 Decembrie: profil de campion - cine este Diana Tănăsescu, adolescenta din Șimleu Silvaniei campioană națională la box

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României ne-am dorit să aducem în fața dumneavoastră tinerii de perspectivă din județ care reprezintă cu mândrie Sălajul. Nu putea să treacă această zi fără să aducem în fața dumneavoastră, opiniei publice, un tânăr care ne face mândri și care își dorește să aducă medalii internaționale în Sălaj.

Diana și-a petrecut ziua de 1 Decembrie în București, acolo unde a mers să dea probe pentru a fi selectată în lotul național care va reprezenta România în 2020 la concursurile internaționale de box.

Diana Tănăsescu are doar 13 ani și face box doar din anul 2018. Are însă multă ambiție și își dorește să ajungă în cele mai mari ringuri de box din lume, de aceea muncește din greu. Diana a ajuns anul acesta campioană națională la categoria ei de vârstă după trei victorii de excepție la Campionatul Național.

Diana este legitimată ca sportivă la CSM Zalău, secția Șimleu Silvaniei și este pregătită de maestrul Adrian Popuțea, care vedea în adolescenta din Șimleu o mare valoare a boxului feminin românesc.

Diana ne-a mărturisit că-i place boxul, iar în ring se simte ca acasă. 

Adauga comentariu