VIDEOREPORTAJ. Cum se nasc campionii din Zalău. Să scăpăm de prejudecăți - boxul nu îi transformă pe tineri în bătăuși sau interlopi

Secția de box a Clubului Sportiv Municipal Zalău (CSM) reunește zeci de tineri ambițioși care atunci când au călcat pentru prima dată în sala de box au avut un singur gând, acela de a deveni campioni. Iar în timp rezultatele se văd. Dacă astăzi CSM Zalău are câțiva campioni naționali, deținători de Cupă a României sau medaliați la diferite competiții, pe viitor se dorește atingerea unui maxim istoric și anume, aducerea unei medalii internaționale la Zalău. 

Cei de la CSM Zalău încearcă să-i facă pe părinți să înțeleagă că un tânăr care practică box nu se va transforma în bătăuș sau interlop, ci din contră, sportul îi va modela comportamentul, îl va ajuta. 

Antrenorul Adrian Popuțea de la CSM Zalău susține  chiar că elevii săi de la box sunt elevi cu rezultate foarte bune la școală, iar cei care au probleme cu educația sunt instruiti la sală. Sunt exemple de elevi cu probleme care după ce au început să practice boxul au reușit chiar să se disciplineze și să obțină rezultate inclusiv la învățătură.

Antrenamentele de box se desfășoară în condiții optime, și mai mult decât atât, sunt GRATUITE. Sala de box este dotată cu ring, aparatură, dar și vestiare și baie care fac față cerințelor elevilor. 

Mai multe despre cum se desfășoară un antrenament la secția de box a CSM și despre acest sport în materialul video de mai jos. 

Să mai spunem doar că antrenorul Adrian Popuțea este unul dintre cei mai titrați pugiliști din județul Sălaj, având chiar și medalie internațională, fiind de altfel singurul sălăjean medaliat internațional la box!

Adauga comentariu