VIDEO. Unul dintre romii care s-au luat la bătaie cu polițiștii, 60 de zile sub control judiciar. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou

Unul dintre agresorii romi care s-au luat la bătaie cu polițștii în comuna Someș Odorhei va sta sub control judiciar 60 de zile. Pe fir au intrat și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Filmul evenimentului

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost solicitați, prin apelul de urgență 112, la data de 8 septembrie 2019, în jurul orei 14, să intervină în comuna Someș Odorhei la un scandal între doi bărbați. Ajunși la fața locului polițiștii au aplanat conflictul, după care o femeie din apropiere a adresat polițiștilor injurii. Polițistul i-a solicitat acesteia în repetate rânduri să se legitimeze, dar a refuzat. Când polițiștii au vrut să o conducă la sediul poliției în vederea identificării s-a opus, în sprijinul ei venind soțul,  care i-a împiedicat pe polițiști să-si continue activitatea, întrucât femeia urma să fie încătușată.

În acel moment, celălalt polițist l-a somat pe soțul femeii, rugându-l să înceteze, dar bărbatul l-a lovit pe acesta, iar pentru a aplana situația, polițiștii au folosit sprayul iritant lacrimogen. Împotriva polițiștilor au intervenit mai multe persoane. După folosirea în repetate randuri a sprayului, starea conflictuală s-a aplanat. 

Cele două persoane implicate în scandal au fost identificate, în persoana unor tineri de 22, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Șomes Odorhei. Față de tânărul de 27 de ani, procurorul a dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

video - români prin lume Facebook

 

Adauga comentariu