VIDEO. Un zălăuan a fost interzis la iUmor. Daniel Farcaș, primul concurent blocat de Bendeac cu MANETA

Daniel Farcaș, din Zalău a prticipat săptămâna trecută la emisiunea iUmor de la Antena 1. Evoluția lui a fost una jalnică, a primit doar critici de la jurați și a intrat în istoria acestui show de televiziune. 

Îmbrăcat într-un extraterestru, concurentul de la iUmor l-a provocat pe Mihai Bendeac să-și folosească maneta pentru a-l bloca să mai concureze la iUmor pentru următoarele sezoane.

Potrivit regulilor concursului, fiecare jurat are dreptul să apeleze o singură dată pe sezon la manetă, iar Mihai Bendeac a ajuns în culmea disperării la apariția lui Daniel Farcaș care a venit costumat în extraterestru, prezentând un număr de „roast”.

Bendeac a folosit maneta după ce l-a întrebat pe concureant dacă el a scris textul, fiind sigur că acesta îl minte. Spre disperarea lui Mihai, Daniel Farcaș a spus că textul îi aparține și astfel a apelat la maneta care îi interzice concurentului să mai vină la iUmor.

 “Am căpătat o anxietate extraordinară pentru acest tip de număr greșit fundamental din niște considerente tehnice. Am jurat că niciodată nu îmi voi minți publicul și dacă nu aș face acum asta, ar însemna că mi-l mint!”.

Daniel Farcaș intră astfel în istoria show-ului de televiziune, fiind primul concurent care nu va mai avea șansă să participe la edițiile viitoare. 

 

foto - captură video iumor

video - iumor youtube

 

Adauga comentariu