VIDEO. Teroare și groază în comuna Buciumi. Urși au făcut prăpăd și azi-noapte

Urșii s-au întors in Salaj si au facut prapad si noaptea trecută, in satul HUTA, comuna Buciumi. De data aceasta, pagubele produse de aceste animale sunt mult mai mari.

Ursii au nenorocit din nou foarte multe animale si nu s-au oprit doar la asta. Au distrus tot ce le-au iesit in cale, adapostul animalelor si au rupt multi copaci. Mai mult, ursii au scos din pamant si o conducta de apa de la un locuitor din Huta. 

Satenii din comuna Buciumi sunt neputinciosi in fata ursilor si nu stiu ce sa mai faca. Le e frica sa iasa noaptea afara din casa sa nu cada prada ursilor. 

Ursii au instalat teroare si frica in comuna Buciumi, mai ales in satul Huta, pentru a doua noapte consecutiva aceste animale au facut prapad. Autoritatile promit ca i-au masuri, dar inca au ramas doar stadiul de promisiuni, cu toate ca aceasta problema este una majora si implica vieti omenesti. 

Ursii ar fi trebuit relocati in luna octombrie in habitatul lor natural. Urșii au ajuns in Salaj din zona Ciucea-Drăgan, acolo unde habitatul lor a fost grav afectat de defrișări și au rămas fără hrana.  

Prezenta urșilor in  Salaj s-a făcut simțită in luna iunie a acestui an când mai mulți ursi au dat târcoale la o stana de oi. 
Speram ca autoritatile competente sa ia urgent masuri pana nu e prea tarziu și apar și victime omenesti. 
 

Adauga comentariu