VIDEO. Senatorul Cristian Lungu demască ”alianța” dintre PSD și USR

Senatorul PMP, zălăuanul Cristian Lungu a lansat azi un atac grosolan la adresa celor din USR și PSD. Politicianul susține că PSD și USR fac alianțe, însă cele două partide nu recunosc. 

Lungu a dat exemple două întâmplări din ultima perioadă. Un prim exemplu ar fi faptul că, consilierul local USR, de la Primăria Bobota a votat cu viceprimarul de la PSD, în dauna celui de la PNL. Cel de-al doilea exemplu vine de la Timișoara, unde viceprimarul Timișoarei a fost votat de PSD-iși. 

Mai mult decât atât, Ioana Constantin, secretar general adjunct PMP a continuat cu exemplele. Alegerea lui Florin Iordache ca șef la Consiliul Legislativ, pe viață, unde ”altă întrebare” a fost ajutat tot de USR. 

 

 

Comentarii

ragner vagner

18.11.2020 18:40

Faptul ca in Salaj a lins clanta PNL si a cersit posturile de la Posta Romana si de la APIA asta nu demasca domnul senator?Despre ce vorbim aici nu de interese personale si de grup.A uitat ca a ajuns senator cu 3000 de voturi printr-o redistribuire de rahat.Cu o asa sansa nu te intalnesti de doua ori in viata.Domnule senator cred ca cunoasteti destul de bine sistemul de vot si faptul ca acolo a existat un vot secret.De unde aveti d-voastra informatiile astea.Faceti pe dracu in patru sa castigati capital electoral.Nu o sa mai aveti sansa din 2016.

Adauga comentariu