VIDEO. Scandal între PNL Sălaj și IPJ. Lucian Bode susține că fostul șef al Poliției Șimleu Silvaniei i-a înscenat un dosar penal lui Septimiu Turcaș

PNL Salaj a incalcat in 2016 "cod etic" al partidului care spunea ca liberalii trimisi in judecata nu se vor regasi pe buletinele de vot. La Simleu Silvaniei, PNL a facut orice ca primarul in sunctie, Septimiu Turcas sa fie candidat si sa devina iar primar. Motivul pentru care a fost incalcata dispozitia de partid era simplu: cu Septimiu Turcas primar de Simleu, Lucian Bode avea asigurat un fotoliu in Parlament. 

 

Septimiu Turcas este trimis din 2015 in judecata de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj pentru ABUZ IN SERVICIU. 

Septimiu Turcas, care mai nou a devenit neam cu procurorul sef din Salaj, Crin Bologa, este acuzat de procurorii clujeni de faptul ca a semnat documente intre Primaria Simleu Silvaniei si unele societati comerciale pentru plata unor lucrari care nu s-au realizat. 

Intr-o conferinta de presa sustinuta ieri de presedintele PNL Salaj, Lucian Bode, acesta a lasat de inteles ca dosarul lui Septimiu Trcas a fost o inscenare pusa la cale de catre fostul sef al Politiei Simleu Silvaniei si ca primarul este nevinovat. 

Adauga comentariu