VIDEO. Scandal în centrul Zalăului. O adolescentă ruptă de beată a fost luată pe sus de jandarmi după ce s-a legat de clienții mai multor terase

O adolescentă ruptă de beată a fost luată pe sus în urmă cu câteva minute (18.50) de un echipaj de la Jandarmeria Sălaj, după ce s-a legat de clienții mai multor terase din pasajul central, în special de la Pizza King și Cafe Bijou. 

Tânăra era însoțită la băute de către mama ei, dar și de către doi prieteni care nu păreau prea interesați de ce comportament are aceasta în plin centrul orașului. 

După ce a băut bine prin unele cârciumi din oraș, tânăra s-a așezat pe terasa Bijou Cafe, unde a mai consumat o bere. Apoi a terorizat clienții de la celelalte cafenele din pasaj. O persoană foarte deranjată de comportamentul tinerei, a alertat autoritățile prin apel la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție care a scos-o pe tânără din Bar Cafe Bijou. Tînăra a fugit pe terasa Pizza King de unde echipajul a scos-o forțat. În același timp s-a cerut intervenția unui echipaj mai mare de jandarmi care au luat-o pe sus pe tânără și au dus-o în dubă. 

 

 

Comentarii

Anonim

06.09.2018 22:13

Baiatul are dreptate, jandarmul ala e un cacat de om, scuzati de expresie se leaga de tinerii care stau la baute si dupa tot el e smecher face abuzuri in serviciu si nimeni nu vede, si eu am patit-o cu el grija mare oameni buni pentru ca nu totul este ceea ce pare sa fie

baloo

07.09.2018 16:53

Nu mai sta la băute şi fă-ţi un rost în viaţă!

Adauga comentariu