VIDEO. S-a semnat contractul de proiectare și execuție a centurii Zalău + atac devastator al ministrului Bode la adresa administrației locale din Zalău

În cadrul unei conferințe de presă, organizată la sediul Prefecturii Sălaj, a fost semnat contractul de proiectare și execuție a centurii Zalău. La eveniment au fost prezenți Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, reprezentanti ai Companiei Naționale de Administare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) S.A., precum și reprezentanții companiilor care se vor ocupa de realizarea lucrărilor. 

Ministrul Bode a atacat în termeni extremi de duri administrația locală a Zalăului și pe Călin Forț, explicând că până să se ajungă la semnare a exista multe momente de cotitură și bâlbe administrative al celor care au gestionat acest proiect. De asemenea, Bode a explciat pas cu pas cum s-a ajuns la semnarea contractului din momentul în care Guvernul Orban a fost instalalat anul trecut. 

Totodată, Bode a transmis un mesaj ferm către antreprenor, ”vreau seriozitate, vreau respectarea contractului și vreau un a parteneriat serios”.

Adauga comentariu