VIDEO. Protest cu lebeniță în fața sediului PNL Sălaj

Imediat după aflarea veștii că deputatul Liviu Balint este membru al PNL, liderul mișcării civice Reușim Împreună, Laurențiu Ciocoi, a ieșit în stradă să protesteze. Totul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 18.20. Protestatarul, care purta un tricou pe care scria mesajul "implică-te" a cumpărat o lebeniță și a mers cu ea în fața sediului PNL. Pe un ger cumplit, protestatarul a rostit mai multe cuvinte dure la adresa liberalilor, susținând că decizia de a-l accepta pe Balint în partid l-a dezamăgit. 

Lebenița a dus-o simbolic deoarece deputatul Liviu Balint, alias Como, este cunoscut pentru că în timpul sezonului cald vinde lebeniță în orașele din județul Sălaj. Un alt coleg ziarist chiar a reușit să-l surprindă într-o fotografie pe Balint lângă un stand de lebeniță din zona autogării Zalău. 

Interesant este faptul că în luna mai, același protestatar se certa cu deputatul Liviu Balint în timpul vizitei Vioricăi Dăncilă în Zalău. Pe acea vreme Balint era în PSD și o susținea pe Dăncilă. 

Balint a schimbat până acum șase partide, PDL, UNPR, PMP, PSD, Pro România și PNL, fiind de fiecare dată alături de partidul care se află la guvernare. 

Adauga comentariu