VIDEO. Pe o stradă din Zalău ”locuiește” un canal înfundat din luna decembrie 2019. De miros nu mai vorbim

Cel puțin din luna decembrie, un canal de pe o stradă din Zalău stă înfundat, iar mirosul este unul de nesuportat. Mai grav este faptul că nimeni nu s-a sezizat să rezolve problema. 

Un clip postat de un zălăuan pe un grup de Facebook arată că un canal stă înfundat din luna decembrie a anului trecut. Se poate observa cum iese o apă albastră, iar potrivit comentariilor de pe Facebook, mirosul este unul de nesuportat. 

”Vreau să vă arăt cum Compania de apă își face treaba rezolvând problema cu canalizarea înfundată, poza și video-ul sunt de pe strada Meteorologiei, de 2 săptămâni apa curge din canalul înfundat, iar compania de apă nu a făcut nimic, chestia îi interesantă că ei sunt obligați de lege să verifice periodic canalele, dar nu fac asta, rușine să le fie, bine că numai profitul îi interesează și să marească prețul la factură și nu binele orașului”, sunține internautul care a postat clipul respectiv.

Imediat după postarea clipului, comentariile au foarte repede și sunt foarte interesante. Un alt locuitor din zonă suține că din luna decembrie acel canal este cu problemă. Altul susține că s-a făcut sesizare la Citadin, iar cei de acolo au trimis-o la compania de apă. Certe este că problema încă perzistă, iar locuitorii de acolo însă rezistă. 

”Eu stau în chirie din luna decembrie pe meteo...de când m-am mutat e tot asa”

”Am făcut sesizare la primarie, a venit răspuns, au dat sesizarea la citadin ????? aștia spun că este a celor de regia de apă, citadinul spune că este conductă de apa menajeră de unde iese RAHAT, nu din gura de canal care este înfundată”, susțin locuitorii din zona respectivă.

Adauga comentariu