VIDEO. Păstrăv de la Sfăraș, pe rafturile noului Carrefour din Zalău. Păstrăvăria din Sălaj a realizat în premieră un contract cu gigantul francez

După o lungă luptă de negocieri, păstrăvăria din Sfăraș, județul Sălaj a reușit să semneze în premieră un contract cu gigantul francez Carrefour. Păstrăvul de la Sfăraș, în toate sortimentele cunoscute, inclusiv viu, se va găsi începând de mâine în incincta Carrefour Zalău, fiind primul magazin din rețeua de magazine în care se va vinde acest produs.

Până la ora actuală, Păstrăvăria Sfăraș a cunoscut un real succes atât în județ cât și în magazine din alte județe, în special la Cluj. Păstrăvul de la Sfăraș a ajuns să fie printre cele mai bine vândute produse de la raionul de pește din diferite magazine care împânzesc Clujul.

De altfel, păstrăvul crescut în sătucul din Sălaj face senzație și la Zalău. Magazinul deschis în Zalău face vânzări din ce în ce mai bune, cererea pentru păstrăv de calitate fiind foarte mare. 

"Suntem încântați de nevoia crescândă a zălăuanilor de a consuma produse alimentare de calitate și în acest sens ne bucurăm să fim mai aproape de consumatori prin prezența produselor noastre și la raionul de pește a noului hipermarket Carrefour. Vom funcționa ca distribuitor de păstrăv local principal încă din prima zi de deschidere. Așadar clienții noștri din Zalău ne vor găși atât în Carrefour Value Center cât si la magazinul propriu de pe Bd. Mihai Viteazul 38", ne-a spus Timotei Câmpean – Director Dezvoltare Păstrăvăria Sfăraș.

Anul trecut, echipa Ziarul de Sălaj a realiat un reportaj la Păstrăvăria Sfăraș în care descriam rețeta succesului pe care îl puteți viziona mai jos. 

 

Adauga comentariu