VIDEO. Părintele diacon, Gheorghe Muste, condus pe ultimul drum

O zi frumoasă de iarnă, 19 februarie 2020, zi insorită, cu multă lume care își plimbă copiii pe stradă. Pentru o familie din Zalău, ziua de azi, este una de neimaginat. Este o zi extrem de dureroasă, este o zi care va lasă cu siguranță urme în suflet. Este o zi în care tatăl și-a luat rămas bun de la copiii și soția lui. 

Parintele Diacon, Gheorghe Muste a fost condus azi, pe ultimul drum, la Biserica Greco-Catolică ”Sfânta Familie”, din Zalău. Preasfinția Sa Virgil Bercea, Episcopul greco-catolic de Oradea și un sobor de preoți au oficiat slujba de pomenire. 

Lacrimi multe au curs azi, la Biserica Greco-Catolică ”Sfânta Familie”, acolo unde parintele Diacon Gheorghe Muste a fost condus pe ultimul drum. Familia, prieteni, cunoscuți precum și cei care l-au iubit, și-au lat rămas bun de la Gheorghe Muste, care a lăsat în gol imens în familia lui. 

Părintele Diacon, s-a născut în anul 1965, a fost căsătorit având șase copii și aparținea de Parohia „Sfânta Familie” Zalău. În perioada 1980-1984 a fost elev al Liceului Industrial nr.1 din Zalău. A urmat cursurile Facultății de Teologie Greco-Catolică, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” a Departamentului Oradea, în perioada 2009-2013; iar cursurile de master în perioada 2013-2015.

”Preasfinția Sa Virgil Bercea, Episcopul greco-catolic de Oradea, preoții, persoanele consacrate și credincioșii ridică rugăciuni pentru odihna sufletului adormitului întru Domnul, ca sufletul lui să se așeze cu drepții care din veac au bineplăcut Lui”, a transmis Episcopia Româmă Unită cu Roma Greco-Catolică de la Oradea

Adauga comentariu