VIDEO. O nouă TRAGEDIE pe drumurile din Sălaj

Un accident rutier între două mașini, a avut loc miercuri, 21 octombrie 2020, în jurul orei 19.06, pe Drumul Județean 108 D, între localitățile Sălățig și Bulgari, soldat cu moartea unui șofer de 41 de ani ( pe loc) și rănirea gravă a altui șofer de 67 de ani. 

Șoferul de 67 de ani a fost transportat de urgență la spitalul din Zalău, de unde a fost mutat la un spital din Cluj-Napoca, unde  a murit vineri dimineața (23 octombrie 2020).

Potrivit IPJ Sălaj, miercuri, 21 octombrie a.c., la ora 19.06, pe Drumul Județean 108 D, între localitățile Sălățig și Bulgari, un bărbat de 41 de ani, din comuna Sălățig, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Zalău-Cehu Silvaniei a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 67 de ani. 

După câte se pare, șoferul de 41 de ani avea permisul de conducere reținut pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

"În continuarea cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-a stabilit că șoferul care a decedat la fața locului avea permisul de conducere reținut pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere", ne-a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvant al IPJ Sălaj. 

Adauga comentariu