VIDEO. O nouă horă jucată în cinstea somnoroșilor de la Poliția Locală Zalău

Un zălăuan care se plimba prin zona Mobila, din Zalău a surprins într-un video o nouă horă în care protagonist este un om al străzii. Mai mult, în clip apar alte două persoane care consumă băuturi alcoolice în spațiul public. Totul s-a întâmplat azi, în jurul orei 11.30. 

Nici vorbă de Poliție Locală sau vreun echipaj de la IPJ Sălaj să-i întrebe de sănătate pe cei trei petrecăreți. Sigur ei au alte probeleme, mai ales cei de la locale, care nu de puține ori au fost observați la umbră sau prin mașini sub copaci. 

În urmă cu câteva zile, un alt grup de dansatori au încins o horă în Zalău. Presupun că orașul Zalău a devenit o mică scenă pentru dansatorii amatori. 

După vizionarea filmulețului vă recomandăm să lecturați și https://www.ziaruldesalaj.ro/foto-un-politist-local-din-zalau-doarme-la-umbra-centrul-orasului-timpul-serviciului sau https://www.ziaruldesalaj.ro/video-o-ospatarita-de-la-pizza-king-fost-lovita-scuipata-si-injurata-de-doua-cersetoare-pe-terasa-localului-politia-locala-certat-o-pe-tanara-ca-i-deranjeaza-prea-mult-cu-sesizarile

Adauga comentariu