VIDEO. O femeie, cinci bărbați și un utilaj care pornește cu grebla. Așa se CÂRPESC gropile în Zalău

Agitație mare azi, în jurul amiezii pe strada Pictor Ioan Sima, din Zalău. Nu mai puțin de 6 oameni este nevoie pentru a asfalta o groapă în Zalău, o femeie și cinci bărbați, fiecare cu treburile lui. 

Toate bune și frumoase la final. Doar că până acolo, nuncitorii s-au rupt cu lucru, de am crezut că se mai formează încă o groapă. Un muncitor din basculantă a lucrat cel mai mult, săracu de el. Cred că a dat cel puțin vreo 50 de lopeți de asfalt. Ceilalti cinci de jos s-au rupt și ei, unul avea treabă cu basculanta, femeia ronțăia un măr pe care l-a aruncat după gardul verde de lângă drum, ce dracu gunoierii ce să facă. 

Mă rog așa e la noi. După ce au terminat de "greblat" asfaltul încins a venit rândul celui de pe utilajul de nivelat să-și facă treaba. Stupoare, "tăvălugul" era mort, nu pornea nici în ruptul capului. După câteva minute bune, un muncitor cu o "greblă"  lovește motorul utilajului, iar acesta o ia la vale. 
În final nu mai contează nimic, groapa a dispărut, iar restul e can can, cum îi place unui puternic administrator de grupuri de pe Facebook să spună. 
 

Adauga comentariu