VIDEO. O comuna din Sălaj trăiește în VIITOR. Un incendiu de proporții a avut loc în 18 noiembrie 2019

O comună din județul Sălaj este unică în lume. Trăiește în viitor, după cum ne-a informat pagina oficială de Facebook a primăriei Marca. 

Potrivit informării, în 18 noimebrie 2019 a avut loc un incendiu de proporții la o casă din localitatea Marca. Cel mai probabil a fost o gafă al celui care se ocupă de respectiva pagină. Imediat după ce a fost atenționat, postarea a fost modificată cu datele din prezent. 

Una peste alta, incendiul a avut loc în 18 aprilie 2019 la o gaspodărie din Marca, de la numărul 166. La fața locului au intervenit pompierii de la Garda de Intervenții Nușfalău, sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al Comunei Marca și alți voluntari din localitatea Marca. Se pare că imobilul s-a apris de la mai multe plante furajere. Cauza probabilă de incendiu a fost focul în aer liber. 

Primărie comunei Marca atenționează locuitorii să aibă grijă atunci când dau foc la vegetație uscată. 

”Având în vedere evenimentul petrecut, revenim cu rugămintea de a respecta măsurile de apărare împotriva incendiilor la utilizarea focului deschis pentru arderea miriştilor, vegetaţiei uscate şi resturilor vegetale, pentru a preîntâmpina pagubele materiale şi umane, cât şi eventualele sancţiuni care pot fi aplicate”, este mesajul de atenționare al primăriei Marca

Adauga comentariu