VIDEO. MARIAN IULIU s-a intors în Zalău. Se droghează liniștit în oraș

După ce zilele trecute a fost internat în Spital, iar ieri a fost văzut în Gara din Jibou, Marian Iuliu este prezent azi în Zalău. De câteva minute a fost observat drogându-se în zona benzinărie OMV, cu aceeași pungă de prenadez. 

Suntem curioși ce fac oamenii legii în asemnea situații, mai ales poliștii locali care ar trebuie să ”mișune” pe străzi pentru a stabili ordinea publică. Pe moment, nu s-a întâmplat nimic, dar având în vedere antecedentele anterioare a omului străzii, oricând se poate întâmpla vreo nenorocire. 

Asadar, mare ATENȚIE, zălăuani!

Vă reamintim că, o zălăuanca a atras  atenția, intr-o postare pe un grup de Facebook din Zalau,  asupra unui om al străzii pe care îl descrie ca fiind un pericol public pentru copii și femei. Mai mult femeia spune ca individul se droghează toata ziua. Din comentariile postării se pare că individul periculos își face veacul în zona Sfânta Veneri. 

"Bună ziua, chiar nu se poate face nimic in privința acelui individ care s-a intors in oraş? Cred ca toata lumea il cunoaşte... sperie femeile in special copiii şi toată ziua suflă in punga şi se plimbă prin tot oraşul", se întreaba femeia. 
La scurt timp după postare, zălăuanii au reacționat rapid și au apărut zeci de comentarii care îl are în prim-plan pe acest om al străzii. Aceștia susțin că "ciocolata cu ochi albaștrii" agresează  copii si femei, scuipă pe stradă și sparge  geamurile blocurilor. 

"Pff  acela cu ochii albaștri? E dezastru.. A stat și s-a uitat la mine 20 min încontinuu prin geam( eram la servici)  mi s-au înmuiat picioarele..

Doamne... Eu am amintiri urâte cu el.. așteptam autobuzul în stația de la astralis și el a venit fulger către mine și m-a împins, era să cad în stradă, între mașini. Bine că m-a prins un domn.. Mi-e tare frică de el...

Eu am intrat cu mașina în garaj și el a vrut sa mă blocheze înăuntru. E un pericol pentu noi și mai ales pentru copii. Eu nu mă pierd cu firea, am luat maturoiul și am dat după el. A fost în urmă cu câțiva ani. De atunci nu l-am mai văzut.

Acest individ, zis "Ciocolata" în urma cu 10-15 ani mi-a forțat usa si a vrut sa-mi intre în casa. Mai nou,  îl tot vad prin zona grădiniței Voinicel. Ultima dată era jos lângă gard, mai Că nu il vedeai . Când a văzut că mă îndrept spre masina a venit repede dupa mine, dar am apucat sa ma urc in masina să o blochez și sa plec. Intr-adevar are acea privire insistenta către om, cât despre sesizări eu stiam ca o perioadă a fost închis.

Cosmeticiana la care merg pe sfânta vineri suna de 3 ,4 ori pe zi sa vina dupa el ca nu pot sta de el si vine jandarmeria il alungă de acolo si nu mai mult de o ora ii înapoi și sta acolo . Si deși a fost închis pt ca a înjunghiat o doamna in centru la piața!!!!

Acum 3 ani sau poate si mai bine, dormea pe casa scării, cand a auzit ca am ieșit din casa si-a ridicat capul si sa uitat fix la mine, am întrat repede in casa dupa soț si a ieșit la el. A fost foarte violent, a spart 2 geamuri de pe casa scării.. Asa ca aveti grija, nu mai lasati ușa deschisa la bloc sau nu deschideți la interfon la oricine!

Si eu stau pe Sf Vineri.  Vreau să vă spun că în fiecare zi dau nas in nas cu el din păcate.  Si eu mi-aș dori să se poată face ceva in privința lui mai ales că la fetița mea ii și este frică de el când il vede in zonă.  E adevărat că a făcut multe lucruri urâte", sunt doar câteva din comenariile zălăuanilor la adresa acestui om al străzii. 

Adauga comentariu