VIDEO. Jurnalistul Eduard Farcaș a donat alături de europarlamentarul Cristian Terheș pentru Marius, copilul minune din Jibou

Pentru că jurnaliștii au alte pârghii de a discuta cu cei de la nivel puțin mai înalt, jurnalistul Eduard Farcaș, colegul nostru de la Ziarul de Sălaj a decis să nu stea cu mâna în sân și să treacă nepăsător pe lângă durerea lui Marius, copilul minune din Jibou.

Eduard este cel care a realizat materialul video cu acest caz, iar ulterior a decis că e momentul să se implice în totalitate. La ora 10 seara, după ce a terminat de editat reportajul cu familia lui Marius, colegul nostru jurnalist a pus mâna pe telefon și a dat mesaj la cunoscuți. Deși era ora 10 seara, acesta a trimis materialul video către politicieni, oameni de afaceri și mulți alții.

"Două persoane din sfera politică au răspuns ieri seară. Unul este primarul din Jibou, care ne-a și ajutat să găsim cazul lui Marius și care ne va ajuta la reabilitarea casei, iar celălalt a fost, în mod spectaculos pentru noi, europarlamentarul Cristian Terheș. Nici nu a stat pe gânduri. I-am dat SMS, a răspuns în două minute și a zis scurt - mergem la Marius. De dimineață ne-am urcat în mașină, am mers într-un magazin, am umplut un portbagaj cu alimente, haine, tacâmuri, farfurii, pături,  perne și tot ce trebuie și am mers la Marius", spune Eduard. 

Ne bucurăm că foarte mulți dintre dumneavoastră dați curs inițiativei de a dona pentru Marius, copilul minune din Jibou al cărui destin a fost prea crunt. 

 

Adauga comentariu