VIDEO. INEDIT PE DRUMURILE DIN SĂLAJ. Drumul European E81, blocat de o turmă de oi oprite să lingă sare. Zeci de mașini așteptau frumos în coloană

Drumul European 81 a fost blocat azi, în Sîncraiul Almașului pentru câteva minute din cauza unor oi care-și făcuseră de cap pe carosabil. Mai exact, oile au scăpat de sub controlul ciobanului și s-au oprit pe drum să lingă sarea aruncată de drumari pe carosabil. 

Totul a fost surprins de profesorul de matematică sălăjean, Mirel Matyas care a postat filmulețul pe pagina personală de Facebook, în timp ce aștepta frumos în coloana formată din câteva zeci de autoturisme. De asemenea, Mirel Matyas se întreabă pe unde umblă ciobanului ”cu siguranță nu la Biserică”, scrie Mirel Maryas.

”De pe drumurile patriei...O turmă de oi fără cioban, a creat la intrarea în Sîncraiul Almașului un adevarat blocaj. Oile se puseseră la lins sarea de pe asfalt, și nu se dădeau duse oricât au claxonat șoferii...Cine știe pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranță nu la biserică...”

Foto-video - Mirel Matyas Facebook

Adauga comentariu