VIDEO INEDIT. Breda Lajos, primarul comunei Vârșolț care le face pe toate în plină pandemie de CORONAVIRUS. A împârțit 1000 de măști și mănuși + lucrează pământul cot la cot cu locuitorii din comună

Un edil dintr-o comună sălăjeană este cel mai bun exemplu de primar gospodar. Se implică în viața locuitorilor, îi ajută în munca câmpului, comuna lui este într-o continuă dezvoltare, iar acum, în plină pandemie de coronavirus a impărțit 1.000 de măști și mănuși cetățenilor din comună. 

Este vorba despre Brega Lajos, primar UDMR care de peste 24 de ani se ocupă de destinele comunei Vârșolț, o comună care se află în continuă dezvoltare. La dânsul în primărie nimeni nu intră până nu se dezinfectează, iar dacă nu ai mănuși sau mască primești de la primărie. 

Chiar dacă în prezent, în România este pandemie de coronavirus, primarul gospodar spune că nu s-a oprit deloc să nu muncească. Muncește chiar cot la cot cu locuitorii în câmp, la diferitele munci agricole. Mai mult, investițiile din comună merg mai departe, iar în această perioadă sunt pe rol mai multe proiecte prin PNDL sau prin AFIR. Se reabilitează clădirea Primăriei Vârșolț, se construiește o sală de sport, se va începe realibitatea școlii și a grădiniței, plus se va construi un pod peste râul Crasna pentru a se evita circulația căruțelor pe drumul național și județean. 

Primăria Vârșolț a împărțit 1.000 de măști și mănuși locuitorilor

În plină pandemie de coronavirus, primarul Breda Lajos a împărțit locuitorilor comunei 1.000 de măști și mănuși pentru a se putea proteja în această perioadă. Este printre puținii edili din Sălaj care au întreprins această acțiune în lupta cu noul virus. Mai mult, primarul s-a implicat în ”educarea” cetățenilor în ceea ce privește protejarea de COVID-19. Breda ne-a mărturisit că în Vârșolț nu s-a aplicat nicio amendă pentru nerespectarea ordonanțelor militare, semn că locuitorii au înțeles totul despre acest virus necruțățor. În toată această perioadă nu au fost suspiciuni de CORONAVIRUS în comună. Totuși, în prezent există o persoană care se află în carantină. Nici această persoană nu fost uitată, primarul vizitează familia aproape zilnic pentru a se interesa de starea ei și pentru a-i duce cele necesare unui trai decent. 

 

 

 

 

Adauga comentariu