VIDEO. HALUCINANT. Fete bătute și umilite în plină stradă la Șimleu Silvaniei. Ce spune Poliția. ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Caz halucinant în Șimleu Silvaniei. O adolescentă a luat la bătaie și umilit două fete, în plină stradă și sub privirile mai multor ”spectatori”. Mai mult, unul dintre ei a și filmat scena care a ajuns pe rețele de socializare. 

Totul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, pe 15 februarie 2021. Pe imaginile video se observă cum bătăușa le umilește pe cele două victime, le ia la palme și le pune în genunchi asemeni unor sclave. Mai mult le aduce și o serie de cuvinte jignitoare. 

Polițistii s-au sesizat din oficiu în 19 februarie, iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată.

”Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Șimleu Silvaniei s-au sesizat din oficiu, la data de 19 februarie a.c. Fapta a fost comisă la data de 15 februarie a.c., iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. Până în prezent nu a fost depusă plângere. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea și probarea întregii activități infracționale”, ne-a transmis IPJ Sălaj. 

 

Adauga comentariu