VIDEO. Gafă a unui ministru din Guvernul Dancilă la Zalău. Vasile-Daniel Suciu total nepregătit la întâlnirea cu ”spuma” PSD

Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene s-a aflat ieri, în Zalău pentru semnarea contractului de reabilitare a bătrânului cinematograf Scala. Ministrul a aparticipat la o conferință de presă în care a evidențiat cât de bine merg lucrurile în Sălaj. Printre altele, Vasile-Daniel Suciu a făcut și o gafă momumentală, arătând că nu este mai prejos decât șefa sa, Viorica Dăncilă, campiona României la gafe. 

De origine bistrițean, Vasile-Daniel Suciu venit la Zalău total nepregătit din punct de vedere sportiv. Ministrul Dezvoltării Regionale a susținut că este foarte supărat pe HC Zalău după ce echipa pregătită de Tadici a eliminat din Cupa României la handbal femimin, formația Gloria 2018 Bistrița, după care i-a adus laude depline primarului Ionel Ciunt pentru susținerea financiară a echipei de handbal a Zalăului. 

Pe această cale îi transmitem ministrului Vasile Daniel Suciu că Primăria Zalău nu investește la HC Zalău, ci la echipa de volei și că de foarte multe ori managerul Gheorghe Tadici a cerut sprijin din partea instituției conduse de Ionel Ciunt. 

Reamintim faptul că HC Zalău dispune de un buget de 26 de miliarde de la Consiliul Județean, în timp ce Volei Municipal Zalău dispune de 33 de miliarde de la Primăria Zalău. 

Adauga comentariu