VIDEO. Foștii viceprimari din oraș nu înțeleg ce caută Alin Pop la SCM Zalău și de ce sunt atâtea gafe la echipa de fotbal. "SCM nu e jucăria lor, cum era Sporting"

În ședința de astăzi a Consiliului Local Zalău, finanțatorul echipei SCM Zalău, foștii viceprimari ai orașului, Dorel Labo (PNȚCD) și Claudiu Bârsan, alias Dius (PNL), au cerut clarificări privind modul în care se desfășoară activitatea de la echipa de fotbal. 

Cel care a deschis subiectul a fost Dorel Labo care a cerut ca în următoarea ședință să fie prezentat un raport amănunțit despre activitatea ce se desfășorp la SCM Zalău. Labo a cerut acest raport pentru a vedea organigrama clubului și pentru a încerca să găsească o soluție să nu mai fie sincope în cadrul echipei. 

După Labo a luat cuvântul și Dius. Acesta a susținut că circulă tot felu de zvonuri despre băiatul senatorului, Pop, despre care nu înțelege prea bine ce caută la echipă. Dius a mai susținut că dacă a fost o echipă de fotbal, Sporting Zalău, nu însemnă că și SCM e la fel, adică o jucărie cu bani publici unde pot să facă ce doresc. 

"Dacă jucătorii și antrenorii obțin o victorie pe teren, iată că efortul lor... începem campionatul cu minus 6 puncte. E rușinos pentru noi", a mai spus Claudiu Bîrsan în ședință. 

Contactat de reporterii Ziarul de Sălaj, Bîrsan a susținut că la SCM Zalău tot ce se întâmplă este pur politic. 

Adauga comentariu