VIDEO. Dorel are contract cu Primăria Zalău pentru a edita manualul "cum să spargi la ore de vârf asfaltul proaspăt turnat"

Dorel a primit un contract frumos de la Primăria Zalău așa că s-a apucat de treabă. A asfaltat frumos, cu fundație, cu tot, strada 22 Decembrie 1989 din oraș (fostă Crasnei), iar apoi, într-o pauză de țigară, Dorel și-a dat seama că a uitat ceva.

Dorel a uitat că trebuie să mai pună la punct ceva conducte prin subteran. Și apoi să vezi operațiunea țeava. S-a dus Dorel cu alți câțiva Dorei mai mici să spargă strada. Unul muncea, ceilalți supravegheau. Și au început și au spart strada dintr-o parte în alta, chiar la o oră de vârf, când circulația era în toi. Că știm și noi, Dorel are program până la ora 17.00 și nu trebuie deranjat apoi, că poate își amintește cum se face lucrarea impecabil și nu am vrea să se întâmple chiar totul perfect. 

Am mai auzit, pe surse, că în manualul lui Dorel din Primăria Zalău așa scrie, să pună asfalt și apoi să-l spargă ca să facă cu țevile una alta. Așa se aude că scrie și în manualul de reabilitare al Bulevardului, care va fi spart iar pe unele porțiuni pentru noul proiect european care se va implementa.

Mulțumim Dorel că exiști. Chiar ne gândeam cum ar fi fost să vină cineva să înceapă cu canalizarea și apa și apoi să se apuce de asfaltat. Aiurea rău. Se plictisește apoi Dorel dacă nu mai are ce asfalt proaspăt să spargă.

 

Adauga comentariu