VIDEO. Detalii cutremurătoare de la accidentul mortal din Ip

Patru morți și patru răniți grav au rezultat în urma unui cumplit accident de circulație petrecut azi-noapte pe drumul ce leagă localitatile Zăuan și Ip. 

Din primele cercetări efectuate la fata locului, la data de 9 iulie a.c., 0.20, pe Drumul Național 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, pe direcția de deplasare Ip-Zauan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat, în timp ce  conducea un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentarä peste marcajul longitudinal simplu continuu, a unui alt autoturism și a intrat în coliziune frontală cu o mașină  care circula pe direcția Zauan -Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor.

În urma impactului a rezultat patru morți, trei din mașina care a efectuat depășirea ( toți tineri) și unul din autoturismul care a circulat regulamentar, șoferul. 

Potrivit martorilor, se pare că șoferul care a efectuat depășirea avea viteză foarte mare, iar pe carosabil nu se observau urme de frânare. În autoturism, un Audi cu volan pe dreapta se aflau cinci tineri, trei dintre aceștia au decedat pe loc. 

Mai mult decât atât, în cealaltă mașină, un Golf 4, se afla o famile cu o adolescentă de 15 ani. Conform unor martori, familia din Bihor se întoarcea de mare și mai avea câțiva zeci de kilometri până acasă. 

Adauga comentariu