VIDEO. Cristina Neagu a făcut pace cu ultrașii de la Zalău

Liga Națională de Handbal Feminin a debutat astăzi. Fetele pregătite de profesorul Gheorghe Tadici au dat peste galacticele de la CSM București. Meciul a fost unul disputat, iar CSM București s-a impus cu 26 - 22.
 
La finalul partidei, ultrașii din galeria HC Zalău au aplaudat-o pe Cristina Neagu, care s-a întors din drumul ei spre vestiare și i-a îmbrățișat pe aceștia, iar apoi s-a fotografiat cu ei.
 
Trebuie să spunem că în anii precedenți exista o oarecare dispută între membri galeriei din Zalău și handbalistă, pe motivul că este plătită din banul public, iar salariul handbalistei face cât bugetul Zalăului pe o lună.
 
"Eu nu țin minte să fi fost certată cu ei. Ai văzut și astăzi cum am fost primită", a spus pe scurt Cristina Neagu către reporterul Ziarul de Sălaj în drumul ei spre vestiar.

Comentarii

ion

02.09.2018 20:19

au ajuns sa o aplaude pe mercenara lui firea. unde a fot focul, tortele, vandalismele mai gicule?

mihaela

03.09.2018 08:07

Ce mercenar ?joaca fiind ca vrea sa faca ceva pentru sportul romanesc ,nici o țara nu are noroc ca şi noi ca are o hanbalista care scrie istorie şi care ar putea sa plece ,dar daca este alungata cu multe asemenea comentarii jignitoare şi ne adevarate s-ar putea la un moment dat sa renunțe eu ma bucur ca exista şi pentru generațiile de azi exemple demne de urmat .Credeți ca nu îşi merita banii ?eu zic îi merita fiind ca inca ii iubeste țara şi deşi reputația tarii este distrusa mai exista ea şi multe alte exemple care fac ca țara asta sa para desi nu este o țara normala care nu este guvernata de oameni fara frica de dumnezeu ,dar mai bine lasați ca exemplele noastre sa nu fie strivite de neadevaruri .HAI CRISTINA NEAGU !CN8

Ha ha ha

02.09.2018 22:27

Și ăștia-s ultrași?!😂😂😂

Ha ha ha

02.09.2018 22:28

Și ăștia-s ultrași?!😂😂😂 Vai de botezul lor...

Ionel

03.09.2018 03:01

Ultras e sinonimul stadioanelor pentru cretin, retardat samd.

1923

03.09.2018 03:18
(Ha ha ha) noi ne susținem echipa iar u stai inchis in casa si iti dai cu parerea domnule care esti... MERDA!

mihaela

03.09.2018 08:31

Ce mercenar ?este o jucatoare care işi merita toți banii ,da daca ar fii plecat la o alta echipa " s-ar fii spus uite-o cum alearga dupa banii ",şi acum cand a venit sa ne faca mandrii (nu ca nu ne ar fi facut şi in rest )este alungata cu jigniri si ii este arunct in fața salariul putea pleca si sa lase țara de izbelişte doara ca sa aiba un salariu mare dar stai ca sunt şi oameni care o iubesc si care o urmaresc de la inceputuri si dac ar fii vazut ca a muncit ca sa ajunga aici si ca sa isi merite salariul nu ar fii comentat dar nu ține asat cu salariul de trecut, il merita deoarece depune efort pentru a juca cat mai bine , triumfa in toate țarile lumii ,mai bine nu ați mai scrie asemenea comentarii,mai bine ați cauta pe hoții din guverne sa ii criticați nu pe modelele noastre demne de urmat HAI CRISTINA NEAGU ,CN8!!!

Adauga comentariu