VIDEO. Clubul Millennium a fost premiat la Gala Boxului pentru sprijinul financiar pe care îl oferă copiilor care fac performanță

În cadrul galei de box care a avut loc ieri, 4 octombrie, în sala "Măgura" din Șimleu Silvaniei, organizatorii (CSM Zalău) au ținut să le mulțumească celor din echipa Millennium Club Zalău pentru sprijinul necondiționat oferit boxului sălăjean. 

Administratorul clubului, Bogdan Ilieș (alias Jimmy) a primit în semn de recunoștință de la organizatori un trofeu în timpul festivității de premiere a sportivilor. 

Clubul Millennium a sprijinit mai mulți sportivi de la CSM Zalău care au făcut performanță la nivel național. Printre cei susținuți de Millennium se numără și Paul Magdaș, vicecampion național, dar și Diana Tănăsescu, campioană națională. 

Adrian Popuțea, unul dintre antrenorii de box de la CSM Zalău ne-a declarat că a obținut promisiunea celor de la Millennium Club pentru a sprijini financiar lotul de sportivi din Sălaj pentru a face performanță, chiar internațională.

Adauga comentariu