VIDEO. Cerșetorii au încins o horă în cinstea somnoroșilor de la Poliția Locală Zalău

"No, dă 10 lei", a fost reacția cerșetorilor când au văzut că sunt filmați în timp ce încing o horă peste drum de Pensiunea Ramona din Zalău. Din câte susțin martorii oculari, dansul a fost dedicat somnoroșilor de la Poliția Locală.

Legenda spune că în tot acest timp, atleții de la Poliția Locală Zalău păzeau un pui de somn, să nu cumva să fugă și să se plictisească toată ziua, în timp ce zălăuanii sunt agasați de astfel de personaje.

O tânără trecătoare, frumoasă de altfel a fost chiar invitată și ea la horă. Păi dacă-i bal în sat, bal să fie și la noi, vorba filmului. Sau cum s-ar mai zice pe la noi prin popor, dacă poliția-i somnoroasă, șoarecii joacă pe masă. 

După vizionarea filmulețului vă recomandăm să lecturați și: "FOTO. Un polițist local din Zalău doarme la umbră în centrul orașului în timpul serviciului" - "VIDEO. O ospătăriță de la Pizza King a fost lovită, scuipată și înjurată de două cerșetoare pe terasa localului. Poliția Locală a certat-o pe tânără că-i DERANJEAZĂ prea mult cu sesizările" 

Adauga comentariu