VIDEO. Campanie INEDITĂ inițiată de activistul civic, Laurențiu Ciocoi

Cunoscut în rândul zălăuanilor ca fiind un om cu suflet mare, activistul civic, Laurențiu Ciocoi a inițiat în urmă cu câteva zile o campanie de ajutorare a sălăjenilor și în special a persoanelor peste 65 de ani care nu se pot deplasa decât în intervalul orar stabilit de autorități. 

În acest context, Ciocoi alături de mai multe persoane din Zalău vor face cumpărături celor care au nevoie și nu se pot deplasa. Cum lipsa banilor în această perioadă este o problemă majoră, mai ales pentru cei în vârstă, Laurențiu Ciocoi face apel la sălăjeni să doneze bani pentru cei nevoiași. 

Mai mult, Ciocoi se oferă să facă livrări și cumpărături și celor care stau mai bine de acasă, însă aici doritorii vor plăti produsele, livrarea fiind gratis.

"Credem că este legal și moral, în aceste timpuri, să ajutăm pe oricine cu livrarea (gratuit) produselor, dorite, solicitate, produsele fiind plătite de către persoana care a plasat solicitarea, prețul fiind cel de pe bonul de casă", a transmis Laurențiu Ciocoi. 

 

Pentru cei ce care doresc să fie partași la această campaniei și pot dona, contul este deschis la Banca Transilvania, pe numele Ciocoi Maria Loredana și se menționează ”Donație”. De asemenea se pot face și donații cash. Pentru contact, Laurențiu Ciocoi, 0740007535. 

 

 

Laurențiu Ciocoi - ”Inițiativa noastră, pentru susținerea celor greu încercați în aceasta perioadă, fii alături de noi”

Adauga comentariu