VIDEO. BILANȚ TRAGIC. ȘASE MORȚI, în mai puțin de o lună, în urma unor accidente rutiere pe drumurile din Sălaj. Citiți cu ANTENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional

Bilanț tragic pe drumurile din Sălaj, în mai puțin de o lună. Nu mai puțin de șase persoane au murit în urma unor accidente cumplite. Mai mulți copii au rămas fără unul dintre parinți, iar alte persoane se zbat între viața și moarte pe paturile din spital. 

Carnagiul pe drumurile din Sălaj a început la mijlocul lunii trecute. Atunci, în 13 iunie, Paul Mărginean, un tânăr motociclist din Zalău, de 31 de ani, și-a perdut viața pe bulevardul din Zalău, în zona OMV. 

"Motociclistul venea pe prima bandă și nu am văzut să-l încurce ceva în trafic. Nu mi-a atras atenția nimic în acest sens, decât atunci când a fost la pământ.  Am văzut că a frânat destul mult ceea ce se poate observa și pe drum, urma este foarte lungă, vreo 15-20 metri. Este foarte posibil să fii prins ceva la roți, i-a fugit fața, s-a dezechilibrat și s-a dat peste cap, iar motocicleta s-a oprit la cațiva metri buni de el. Avea foarte mare viteză. Eu am ajuns printre primii la accident. Mai erau acolo doi tineri care susțineau că îl cunosc pe băiat, un băiat si o fată. I s-a luat pulsul și din păcate nu avea puls. Am zis să se aducă o sticlă cu apă, după care l-am udat puțin pe frunte. Între timp a ajuns și un doctor, care a confirmat și el că tânărul este decedat. După câteva minute a ajuns și medicii de pe Ambulanță care au constat decesul", ne-a explicat un zălăuan care a ajuns printre primii la accident.

Cauza accidentului, neatenția

Potrivit IPJ Sălaj, din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-a stabilit că, la data de 13 iunie a.c., ora 20.30, un tânăr de 31 de ani, din municipiul Zalău, circula cu motocicleta pe bulevardul Mihai Viteazul,  pe direcția Gară-Centru, iar din cauza neatenției în conducere s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. 

În urma impactului a rezultat  decesul motociclistului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Patroana unei firme mari din Crasna este șoferița care a provocat accidentul mortal, în urma căruia doi copii au rămas fără tată

Potrivit IPJ Sălaj, luni, 29 iunie a.c., o femeie de 55 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Aghireș-Zalău, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în curtea unei spălătorii după care a intrat în coliziune cu un autoturism oprit regulamentar, în care se afla un șofer de 38 de ani. După impact, acesta din urmă a fost proiectat într-un chioșc în care se aflau două persoane, de 32, respectiv 34 de ani. În urma impactului a rezultat decesul șoferului de 38de ani și rănirea ușoară a celor două persoane din chioșc. Conducătoarea auto a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

După accidentul din 29 iunie 2020, o familie din Zalău a fost lovită de o tagedie fără margini. Laszlo Ilyes de 38 de ani, tatăl a doi copii, unul de 4 anișori și celalat de 11 ani, a murit în accidentul de pe strada 22 Decembrie din Zalău, în timp ce se afla cu mașina la spălătoria K9. 

"Este incredibil cum și-a găsit sfârșitul. Să te duci la spălătorie și te întorci mort. Nu am cuvinte. A fost un om de nota 10 plus. Este și mai dureros că au rămas doi copii mici fără tată", spune un prieten al familiei cu lacrimi în ochii și sfâșiat de durere. 

Laszlo Ilyes și cei doi copii alături de soție locuiau în Zalău și de ceva timp au reușit să-și ridice o casă în satul Guruslău prin multe eforturi. Din păcate, tatăl celor doi copilași nu va mai apuca să se mute în casa nouă. 

Patru morți, azi-noapte într-un accident cumplit între localitațile Zăuan și Ip

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite grav ca urmare a producerii unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 19 B. Accidentul a fost la sesizat la ora 00.12. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din județul Sălaj, conducea un autoturism (Audi cu volan pe dreapta) pe direcția Ip-Zauan, iar pe un sector de drum în aliniament, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune frontală cu o mașină (Golf 4) care circula din sensul opus, condusă de un bărbat de 44 de ani, din județul Bihor. 

În urma evenimentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi șoferi şi doi tineri de 22, respectiv 29 de ani, din mașina condusă de șoferul din Sălaj. Alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 41 de ani, au fost rănite grav. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

În urma impactului dintre cele două mașini, patru persoane au murit pe loc. Trei din Audi, Robert K, șoferu de 22 de ano Ricsard E. și Norbert A. de 22, respectiv 29 de ani, toți din Zăuan. De asemenea, soferul Golfului a murit și el pe loc. Avea 44 de ani și o fiică de 15 ani. 

”Recomandăm în continuare conducătorilor auto să respecte cu strictețe regulile de circulație și să efectueze orice manevră în condiții de siguranță”, a transmis IPJ Sălaj

Adauga comentariu