Victor Ponta aruncă BOMBA în politica din Sălaj: deputatul Liviu Balint, alias "Como", trece la PNL

Victor Ponta, președintele Pro România a arnucat bomba în politica sălăjeană. Acesta a declarat pentru Ziarul de Sălaj că deputatul Liviu Balint, alias Como, recent înscris în Pro România, nu mai este coordonator al partidului în Sălaj și cel mai probabil va părăsi formațiunea sa politică.

Mai mult, Ponta a susținnut că este posibil să treacă în PNL deoarece a votat Guvernul Orban, în ciuda mesajului dat clar de partid.

"Domnul Balint nu mai este coordonator la Pro România Sălaj. Despre excluderi trebuie să discutăm în alte foruri", a spus Ponta.

Întrebat dacă crede că va trece în PNL sau dacă a negociat ceva cu liberalii, Ponta a spus sec: "Balint a votat Guvernul". Practic, a lăsat de înțeles că există toate premisele posibile ca acesta să ajungă în PNL.

Mai mult, pentru că a votat Guvernul Orban, Balint a primit o mică recompensă - funcția de secretar al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Liviu Balint nu este la prima abatere de acest fel, el plecând din PMP după ce a votat moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Grindeanu. 

Liviu Balint a ajuns cu 3.000 de voturi deputat prin redistribuire din partea PMP. A trecut apoi la PSD, apoi la Pro România, iar acum este posibil să-l vedem în PNL, dacă cele spuse de Ponta se vor adeveri.

Înainte de a ajunge parlamentar, Balint a mai fost în PDL și UNPR. 

Sursa foto Balint - facebook / Olivian Vădan

 

Adauga comentariu