Vicepreședinți noi la conducerea PSD Sălaj. Deputatul Liviu Balint şi Gheorghe Ursente preşedintele OPSD au fost votați în unanimitate de social-democraţii sălăjeni

Conducerea Partidului Social Democrat - Organizaţia Județeană Sălaj a decis ieri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv, cooptarea în cadrului forului de conducere a doi vicepreşedinţi noi, aprobarea preşedintelui şi Biroului interimar al Organizaţiei locale a PSD Crişeni, precum şi completarea Comisiei Judeţene de Etică, Integritate şi Arbitraj. În urma votului social democraților sălăjeni au fost aleși vicepreședinți ai partidului, deputatul Liviu Balint şi Gheorghe Ursente, consilier judeţean şi noul preşedinte al Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi.

De asemenea, preşedinte interimar al PSD Organizaţia locală Crişeni a fost ales consilierul local Daniel Jecan care va conduce organizaţia alături de vicepreşedinţii Ioan Şandor şi Aurel Baciu şi de secretarul Ioan Gheorghe Titea. 

Comisia de Etică, Integritate şi Arbitraj la nivelul judeţului Sălaj va fi condusă de viceprimarul Teodor Balajel, în urma retragerii din motive medicale a lui Victor Sturza.

Liviu Ioan Balint a început politica în organizația locală a PDL Jibou, apoi a plecat la UNPR, pe urmă la PMP, iar acum a ajuns la PSD. A candidat la alegerile din 2012 și 2016 la mai multe funcții din Sălaj, însă nu prea a fost votat. La alegerile parlamentare din decembrie 2016 a strâns sub 3.000 de voturi, însă a ajuns deputat prin redistribuire. Deputatul Liviu Balint este membru în Comisia de Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

Gheorghe Ursente a fost şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, iar de anul trecut este și consilier judeţean. În prezent deține funcția de prreşedinte executiv al Organizaţiei Pensionarilor din PSD Sălaj.

Adauga comentariu