Viața de noapte din Zalău - un mare minus. Unde putem ieși vineri seara

Dacă în alte orașe reședințe de județ viața de noapte din weekend este un lucru firesc, în Zalău firescul a devenit nefiresc. Astfel, din ce în ce tot mai puține evenimente sunt în weekenduri, atunci când zălăuanul s-ar relaxa după o săptămână grea de muncă.

Vinerea este aproape liniște în oraș. Doar patru localuri se intitulează "cluburi" și promit distracție pe cinste. De exemplu, în aceast început de weekend, când vremea va fi numai bună de o ieșire, cei care vor să iasă în oraș nu au prea multe posibilități de unde să aleagă. Nici sâmbăta nu mai e ce a fost odată. Iar în rest, e aproape liniște în oraș, fără prea mutle activități de distracție, petrecere a timpului liber sau recreere. 

Patru evenimente se organizează astăzi în Zalău, din care doar unul singur este în aer liber.

La Season Pool, piscina modernă situată în zona ștrandului se organizează un super party cu DJ Marius Manea. Evenimentul va debuta la ora 22.00 și se anunță un show pe cinste, mai ales că este singurul în aer liber, sub cerul înstelat. Distracția este garantată cu atât mai mult cu cât meteorologii anunță că deseară temperatura nu va scădea sub 17 grade Celsius.

Show se anunță și în cele trei locații închise. La Draft se organizează Summer Paradise, tot cu DJ, iar la Divino va cânta Bebiță Puștiu.

La Diesel se va organiza un concurs la care cei car participă pot câștiga o sticlă de Proseco. 

sursa foto - facebook Draft, Divino, Season Pool

Adauga comentariu