Vacinare falsă şi sănătate fictivă online. Cu dosar penal în real

Un jurnalist Digi24 a descoperit, în rețeaua rusească Telegram, un grup cu peste 600 de membri în care se face trafic cu documente care atestă în fals vaccinarea.

Citez: “Traficanții ne-au dat documente care să treacă de filtrele autorităților, atât în țară, cât și la frontiere. Certificatul, vândut cu 100 de euro, apare ca înregistrat într-un centru de vaccinare din Capitală, iar serul fictiv administrat este Johnson&Johnson.”

Poliția a deschis dosar penal în urma investigației realizate de Maria Moiș de la Digi24.

“A-şi fura singur căciula”, în argou este expresia care defineşte situaţia în care cineva îşi face rău șieși crezând că obține un avantaj.

Nu era sistemul de Sănătate suficient de fictiv şi de făcut praf, au mai venit nişte unii să-l facă mai fictiv (dacă încape termen de comparaţie), luându-şi în fals certificate de vaccinare.

Deocamdată au fost depistate şi vreo 370 de cazuri în care nişte unii, deveniţi brusc specialişti în virusologie, imunologie şi genetică, şi-au făcut rost de sănătate fictivă prin metoda “vaccinării la chiuvetă”. Au dat bani – şi ei, ca şi alţii care şi-au cumpărat certificate de vaccinare false de pe reţelele de vânzare online, pentru a obţine, de fapt, un bilet către cimitir. Că s-au îmbolnăvit grav, au fost internaţi şi aşa s-a depistat hoţirea propriei căciuli.

Am ajuns să o vedem şi pe asta: sănătate cumpărată online. Cu tot cu răspunderea penală – asta dacă înaintea procurorilor nu ajung îmbălsămătorii.

Este apogeul manifestării Conspiraţiei Imbecililor, a tuturor celor care, până să nu apară reţelele de socializare, îşi consumau imbecilitatea odată cu cinzeaca de “monopol cu dulce”. Acum o pot oferi şi altor imbecili. Care nu au avut nimic de protestat când băgau în ei salam cu soia modificată genetic, parizer cu aditivi cancerigeni pe vremea lui Nea’ Ceaşcă, dar care acum au epifanii despre modificările şi “chip”-urile pe care vaccinul li le introduce în organism.

Şi-atunci îşi fură căciula, crezând că fură “Oculta mondială”.

Sau fură, în complicitate cu imbecili din sistemul medical, din obişnuinţa de a fura. Şi aici vorbim despre o complicitate tălâmbă similară cu cea dintre politicieni şi fomiștii care-și vând viitorul pentru un prezent la pungă de-un kil. Mama proștilor umblă mereu gravidă, iar deștepții și-au cam luat lumea în cap.

Mama proştilor îşi dă cu presupusul pe la tembeliziunile de ştiri. Dânsa proastă, guvernanţii şi ticăloşi – că au fost mai preocupaţi de cum să profite de pandemie pentru propriile lor buzunare, în loc să o explice.

De aceea toți borfașii și mincinoșii sunt apărați cu încrâncenare de nucleul dur al asistaților mintal (cu şi fără diplome; diplomele nu te scutesc de imbecilitate). Suntem în cercul vicios în care imbecilii transformaţi în vedete publice isterizează, pauperizează și idiotizează țara. Politicienii o pauperizează, imbecilii o isterizează. Şi o fac cu schimbul.

Iar victimele tăcute “care nu se bagă” că, chipurile, toți sunt o apă și un pământ, că nimic nu se schimbă, cei care mai muncesc, cei care încă nu și-au luat lumea în cap, sunt la fel de vinovate, prin pasivitate. Banii lor, neimplicarea lor și poziția ghiocel în care zac, au creat acest sistem în care toţi îşi fură, de 30 de ani, propria căciulă.

“Este foarte grav că, în timp ce unii colegi medici, şi nu numai, şi-au dat viaţa în încercarea disperată de a lupta împotriva acestei pandemii, uneori cu mâinile goale, în momentul în care avem cel puţin o soluţie prezentată la nivel internaţional că poate contribui la stoparea acestei pandemii, să auzim de cazuri ale unor oameni ajunşi în stare critică în terapie intensivă, şi care, deşi apăreau că sunt vaccinaţi, în realitate nu fuseseră”, a declarat public Daniel Coriu, preşedintele Colegiului Medicilor din România.

“A-ţi fura singur căciula” vine din trecutul nu prea îndepărtat al ţărişoarei acesteia eminamente agrare. Când venea vremea târgurilor de animale, cei de pe sate “delegau” pe unul dintre ei să meargă cu animalele să le vând. Acum un veac, două, ţăranii nu prea ştiau carte, aşa că “numărătoarea” animalelor care erau antamate spre vânzare se făcea punându-se câte un galben în căciula “delegatului”.

Care “delegat”, ca orice prea cinstit “de-al nostru”, băga mâna în căciulă şi dosea din galbeni în buzunare.

Prin urmare, numărul de animale propuse spre vânzare – pe care se făcea negocierea ca preţ final, nu mai corespundea cu cel al galbenilor din căciulă. Practic, prostoiul, primea, din cauza unui furt mărunt, mai puţini bani decât merita. Şi, sunt convins că intenţionat “prea cinstiţii” neguţători puneau galbeni în căciulă (adică ceva de valoare) nu pietre sau potcoave – strict ca să-i ispitească pe prostoi, ştiindu-le şi năravul.

Şi mai am o poveste.

Poate nu aţi văzut cât efort depun câte unii să spargă nişte dale de beton pentru a ajunge la armăturile pe care să le vândă apoi la “fier vechi”. Eu am văzut, mai ales în zona vechilor platforme industriale, demolate bucată cu bucată pentru acest “fier vechi”.

Era muncă pe rupte şi se vedea de departe disproporţia dintre efortul făcut şi rezultatul scontat. Practic toţi gealaţii aceia se chinuiau pentru mai nimic – te şi întrebai de ce nu-şi caută, de efortul depus, o muncă cinstită (că demolarea bunului public, în vederea valorificării la fier vechi, numai muncă cinstită nu era, nu este; de altfel mulţi dintre aceşti oropsiţi ai sorţii au ajuns să înfunde puşcăria pentru un pumn de armătură; dacă furau Industria României, ca politicienii, erau şi acum bine, mersi, în Parlament).

Dar ce ne interesează pe noi din această poveste, e că tot acel efort era depus sub privirile rânjinde ale paznicilor puşi să păzească ruinele tocmai pentru a împiedica astfel de “intervenţii”. Plăvanii în uniforme se amuzau bolnăvicios-răutăcios pe seama canonelii amărăştenilor, în loc să îi oprească din distrugerea unui bun public.

“Las' să-l strice, ce-i al meu?” – acesta a fost răspunsul indolent şi imbecil.

“Las’ să nu se vaccineze, ce-i pe sănătatea mea?” – acesta e argumentul imbecil şi indolent.

Da, este şi pe sănătatea ta – din păcate şi a mea, mai ales a portofelului meu afectat şi de cheltuielile de sănătatea cu cei îmbolnăviţi că şi-au furat singuri căciula; şi de cheltuielile judiciare cu complicii lor, dar mai ales de costurile unui nou lockdown, rezultat al imbecilităţilor lor complice!

Şi, gata!

Adauga comentariu