USR se extinde în județul Sălaj. A deschis filiala cu numărul nouă la Mirșid

USR Sălaj a înființat filiala cu numărul nouă la Mirșid. Încrederea și așteptările voastre ne obligă, dragi sălăjeni, să fim prezenți în fiecare comună, spun membri USR Sălaj. 

Președintele USR Sălaj, Cristian Viașu a declarat că pentru structura de conducere a filialei de la Mirșid vor fi organizate alegeri în termen de 30 de zile. Filiala Mirșid este a 5-a deschisă în acest an la nivel de județ, după filialele USR deschise în localitățile Cristolț, Nușfalău, Cehu și Poiana Blenchii. În privința structurii de conducere, conform statulului, există un termen de 30 de zile în care biroul județean trebuie să organizeze primele alegeri pentru filiala nou înființată. Filiala de la Mirșid este a 5-a înființată în acest an, după cele din Nușfalău, Cristolț, Cehu și Poiana Blenchii. Într-o săptămână sau două vor fi deschise și alte filiale în Sălaj, la Letca, Hida sau Halmășd, a precizat liderul USR Sălaj.

Filiala de la Mirșid este a noua filială locală a USR în județul Sălaj, dintr-o serie de 16 propuse pentru deschidere până la sfârșitul acestui an, scopul fiind ca până la încheierea anului să fie înființată cel puțin o filială lunar. „Oamenii care se implică sunt tineri și dornici să schimbe ceva în comunitatea lor. Vrem ca până la sfârșitul anului să deschidem cel puțin o filială lunar„ a conchis Cristian Viașu, liderul USR Sălaj. 

foto: USR Sălaj

Adauga comentariu