USR Sălaj a deschis listele pentru alegerile locale. Profesoara Gabriela Olar vrea să candideze de primar în Zalău

Cei de la USR Zalău s-au pus serios pe treabă imediat după ce au văzut că au câștigat în oraș la diferență de 8.000 de voturi alegerile euroarlamentare. USR-iștii au deschis deja listele pentru cei din interiorul partidului care își doresc să candideze la locale - Consiliul Local Zalău - și la funcția de primar. 

Până în acest moment s-au înscris două persoane pe lista de consilieri locali și una pe lista de primar. Cei care doresc să se afle pe listele USR la alegeri trebuie să treacă mai întâi prin filtrul partidului și să primească susținerea organizației. 

Gabriela Carmen Olar este cea care s-a decis să se arunce în bătălia pentru locul de primar al Zalăului. Candidatura ei nu este bătută în cuie, dar până la ora actuală este singura USR-istă care și-a anunțat oficial intenția, după cum ne-a declarat Cosmin Viașu, președintele partidului. 

Pe lista de consilieri s-a înscris soțul doamnei Olar, Nicolae, dar și Zoltan Takacs, după cum ne-a mai spus Viașu.

Listele USR se vor definitiva în perioada următoare, când vor ști exact dacă vor merge împreună cu cei din PLUS la alegeri sau dacă vor merge separat.

Gabriela Carmen Olar este profesoară la Colegiul Național "Silvania" și a mai candidat în 2016 la un loc în Senat. 

Adauga comentariu