USR Sălaj a acoperit toate orașele din județ prin înființarea filialei de la Cehu Silvaniei. Alegerile pentru structurile de conducere vor avea luna viitoare

USR Sălaj a acoperit toate orașele din județul Sălaj prin înființarea filalei cu numarul opt la Cehu Silvaniei. La Filiala Locală USR Cehu Silvaniei nu au fost alese deocamdată structurile de conducere și control. Conform statutului, în termen de 30 zile de la constituirea unei filiale, Biroul Județean organizează primele alegeri. La Cehu Silvaniei vor avea loc în data de 4 mai 2019, a declarat președintele USR Sălaj, Cristian Cosmin Viașu. 

USR Sălaj a deschis lista filialelor noi din anul 2019 cu filiala Cristolț. Președintele filialei a fost ales Dîngă Ioan, profesor de istorie. La aproximativ o săptămână după filiala Cristolț, USR Sălaj a deschis a doua filială locală Uniunea Salvați România la Poiana Blenchii. Președintele filialei a fost ales Radu Bâlc, antreprenor local. A șaptea filială locală în județul Sălaj a fost înființată la Nușfalău. Filiala USR Nușfalău este a treia deschisă în acest an, după cele de la Cristolț și Poiana Blenchii și a șaptea filială locală a USR în județul Sălaj, dintr-o serie de 16 propuse pentru deschidere până la sfârșitul acestui an. Membrii noilor filiale USR și-au asumat susținerea locală a Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentarele din 26 mai.  

Adauga comentariu