USR "îi cântă prohodul" lui Tiberiu Marc

Liderii USR Sălaj au ieșit la atac după ce a căzut Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă. USR-iștii influenți din Sălaj i-au cântat, la figurat, un prohod lui Tiberiu Marc, liderul PSD Sălaj, pe care vor să-l vadă plecat din funcția de președinte al Cosniliului Județean. 

Rămâne de văzut dacă anul ce vine USR poate să doboare supremația PSD din Sălaj. 

Căderea guvernului Dăncilă în urma votării moțiunii de cenzură a fost rezultatul guvernării dezastruoase și pline de dispreț la adresa românilor a cabinetului Dăncilă. PSD a primit o noua lecție. Partidul care ne-a făcut să ieșim în stradă de atâtea ori, în ultimii trei ani, nu mai e la guvernare. România are nevoie de o guvernare modernă, cu viziune și cinstită cu românii. La fel, orașele și satele noastre.Sunt convins că zălăuanii și sălăjenii vor vota și ei o ,,moțiune de cenzură,, la alegerile locale de anul viitor și vor sancționa politica promovată de PSD la nivelul municipiului și a județului Sălaj", spune Ardelean Cosmin, președintele USR Zalău. 

O poziție dură a avut și Zoltan Takacs, vicepreședinte USR Sălaj, candidat intern USR la Consiliul Local Zalău:

"Moțiunea de ieri a trecut! Este o victorie mare pentru români și pentru România, iar cel mai incompetent guvern din ultimii 30 de ani pleacă acasă!
Uniunea Salvați România - USR va susține în Parlament un guvern competent și onest al opoziției, fie el și minoritar.
Cu toate acestea, susțin ideea alături de colegii mei, că avem nevoie urgent de alegeri anticipate care să genereze un nou Parlament legitim, conform cu dorințele românilor.
Greul și munca de abia acum începe!
De o asemenea ''moțiune,, are nevoie atât Zalăul cât și Sălajul anul viitor la alegerile Locale și Parlamentare, iar USR Sălaj este pregătit să lucreze în folosul cetățenilor atât în comunitățile locale cât și național, nu în folosul unor politicieni sau a unor grupări de interese", spune Zoltan.

sursa foto - facebook / USR Sălaj

 

 

Adauga comentariu