UPDATE. Informații noi despre ATM-ul de la CEC BANK distrus de persoane necunoscute

UPDATE.

Noi informatii apar dupa distrugerea bancomatului de la CEC BANK. Se pare ca persoanele necunoscute au vrut doar sa distruga bancomatul, potrivit unor surse extrem de credibile. Nu au vrut sa fure bani din ATM. 

Stirea initiala.

O tentativă de furt dintr-un banconat de la o bancă din Zalău a avu loc azi, in jurul orei 13.00. Hoții au încercat sa fure bani din bancomatul bancii Cec Bank din centrul Zalăului, însă planul a dat greș. 

Concret, azi 14 aprilie 2019, in jurul orei 13.00, Politia a fost sesizata despre faptul ca ATM-ul de la banca are urme de distrugere, o portinune de la carcasa de plastic de langa tastatura este rupta. Hoții nu au fost foarte ingeniosi, iar planul lor a dat gres in final. A fost intocmit dosar penal pentru distrugere si se continua cercetarile pentru identificarea autorilor.

“Duminica, 14 aprilie a.c., in jurul orei 13.00, Politia a fost sesizata despre faptul ca ATM-ul de la o unitate bancara, din municipiul Zalau, are urme de distrugere ( o portinune de la carcasa de plastic de langa tastatura este rupta). A fost intocmit dosar penal pentru distrugere si se continua cercetarile pentru identificarea autorilor”, ne-a transmis IPJ Sălaj.

Adauga comentariu